Börja spela ishockey i Mälarö Hockeyförening ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mälarö Hockeyförening

Mälarö Hockeyförening söker nya samarbetspartners

Mälarö Hockeyförening söker nya samarbetspartners – häng med på vår ”resa” mot nya framgångar

 

Vi, Mälarö Hockeyförening, eller som vi dagligen kallar oss ”Mälarö Hockey” kortfattat ”MHF”, söker nya samarbetspartners som vill vara med och stödja vår förening. Vår passion är ishockey, men vi brinner lika mycket för att utveckla barn, ungdomar och vuxna till att bli goda förebilder i samhället.

Mälarö hockeyförening bildades 29 mars 2021 men har en historia som sträcker sig tillbaka till Ekerö IK och Skå IK:s bildande. Från och med säsongen 21/22 så är vår vision och målbild att alla hockeymedlemmar samlas i Mälaröarnas Hockeyförening.

 

Vår vision är att bedriva en hockeyverksamhet för alla åldrar - där rolig barnidrott, breddidrott i ungdomslagen och elitförberedande i junior- och seniorlagen är naturliga inslag i vår vardag. Vi vill fostra ansvarskännande människor, som respekterar regler och normer, och som både på och utanför hockeyrinken tar aktivt ställning mot våld, mobbning, rasism och droger.

 

Vår förening skapar årligen härliga minnen för våra aktiva spelare, ledare och medlemmar samt för våra samarbetspartners och våra fans. För att kunna fortsätta skapa härliga stunder och livslångt kamratskap behöver vi långsiktiga relationer med samarbetspartners som vill hjälpa vår förening till nya idrottsmässiga framgångar, men också att frambringa bra individer.

 

Vi vill tillsammans med våra samarbetspartners arbeta för och engagera oss i en social och samhällsbyggande verksamhet som skapar en viktig värdegrund för både barn, juniorer och vuxna. Ert stöd är en förutsättning för att vi ska kunna genomföra detta.

 

Mälarö Hockeyförening påbörjar en fokuserad ”utvecklingsresa”, där vi både vill utveckla vår barn- och ungdomsverksamhet, men också samtidigt utveckla vår junior- och seniorverksamhet. Vi arbetar aktivt med vår hockeyskola, som har vuxit markant de senaste åren. Som ett exempel hade EIK/SKå IK nästan 100 barn (både flickor och pojkar) i åldrarna 4 - 7 år som var aktiva i vår hockeyskola under säsongen 2020/2021.

 

Våra ungdomslag i åldrarna 8–16, bedriver en bra verksamhet som numera har stora spelartrupper och utvecklingen av våra spelare känns mycket positiv. Alla ungdomslag visar på bra sportsliga framgångar i diverse cuper och i seriespel samt en fin social gemenskap i lagen.

 

Vårt seniorlag, till merparten bestående av spelare fostrade och utbildade i vår egen juniorverksamhet, spelar i säsongen 2022/2023 division. Målbilden för MHF:s A-lag inom de närmaste säsongerna är att kvalificera sig för seriespel i division 2.

 

Vi skriver till dig för att du representerar ett företag som är väl känt inom kommunen och vi vill med detta brev erbjuda Ert företag att synas och exponera i och runtomkring Mälarö Hockey och våra ishallar Allhallen och Vikingahallen. Vi ser flera möjligheter att exponera Ert företagsnamn, logotype och verksamhet och ger nedan ett axplock av möjligheter.

 

  • Skyltar, banners och banderoller på sargen, fasad eller vägg inne i Allhallen och Vikingahallen
  • Isreklam (säsong 2023/2024)
  • Matchdräkter/Kläder både för A-lag, junior och ungdomslagen
  • Reklam på ismaskinen
  • Matchvärd och pris till matchensspelare
  • Diverse kategorier i sponsorskap (diskuteras och förhandlas separat)
  • Diverse företagsevent (tex ”företagshockey”, föreläsningar, sponsorträffar etc.)

 

För att exemplifiera med en aktuell möjlighet, söker vi företag som vill synas på sargen eller på väggar i Allhallen och Vikingahallen. Idag är hela sargen tom och tillgänglig för att fyllas med ny nyttig reklam. Ishallen besöks varje vecka av många hundra personer. Flera av våra juniormatcher sänds på något som heter ”svensk hockey-tv” och som följs av några tusen personer.

 

Under ett verksamhetsår används Allhallen och Vikingahallen till många evenemang förutom ordinarie matcher och träning. Allt ifrån konståkningstävlingar till hockeycuper som våra lag är arrangör av.

 

Kort och gott, som vi på Mälarö Hockeyförening ser det, ger en exponering i Allhallen och Vikingahallen, en mycket intressant exponering för Ert företag. Så ta chansen att ”visa upp” Ert företag och känn glädjen med lokalt stöd och engagemang. Givetvis, som ett alternativ till exponering, är vi ödmjukt tacksamma om ert företag väljer att stödja vår förening utan krav på motprestation eller exponering.

 

Genom att bli en del av Mälarö Hockeyförening, stödjer du våra spelare, tränare, ledare, föräldrar och fans i både framgång och motgång. Häng med på vår resa mot nya framgångar!

 

Vill du/ni veta mer, tveka inte att kontakta någon i vår styrelse eller slå en signal alternativt skicka ett mejl till info@malarohockey.se

 

ELLER

läs gärna igenom våran sponsorfolder och sponsorbrev som finns under fliken DOKUMENT här på hemsidan.

 

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

Mälarö Hockeyförening

 
Huvudsamarbetspartners