Börja spela ishockey i Mälarö Hockeyförening ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mälarö Hockeyförening
J-20

Äntligen är vi igång!
2021-08-25 14:34

Äntligen är vi igång igen med ispassen för säsongen 21/22 med träning 3-4 ggr i veckan innan serien startar.

Så här långt har vi 30 spelare att tillgå för bägge matchlagen (J18/J20). Vi välkomnar särskilt våra nya spelare där större delen är för oss bekanta sedan tidigare. Jättekul att också få in lite nya killar som inte är hemmahörande på öarna.

Vi har även nya tränare i Lennart Pettersson och Jimmy Haglund som är ett erfaret par inom hockeyn.

 
Vi har fem träningsmatcher inbokade mot följande motstånd:
 
11/9 Hemma mot Väsby i Vikingahallen kl 17.30
18/9 Hemma mot Värmdö i Vikingahallen kl 17.30
19/9 Borta mot Österåker i Österåkers Sportcentrum kl 16.00
23/9 Borta mot Hässelby-Kälvesta i Grimsta ishall kl 18.00
25/9 Hemma mot Österåker i Vikingahallen kl 17.30
 
Om ni är intresserade att vara med och spela hockey med oss så kontakta Lennart på 0703-732344 eller Ludde på 0703-406215, eller kom ner på någon träning!
 
Välkomna till en ny säsong med J18/J20!
Hej spelare, blivande spelare och föräldrar
2021-05-20 10:26

Hoppas ni alla mår bra och fått varit friska i dessa något besvärliga tider. Vi tycks ändå gå mot ljusare tider och vi hoppas förstås alla på att snart få återgå till någon slags normalitet där vi kan få utöva hockey fullt ut där matcher tillåts och vi föräldrar får vara på plats för att heja på våra grabbar.

 

När vi fick starta igång träningarna igen har vi haft helt okej uppslutning de tre pass vi valde att köra i veckan. Vi fick också mot slutet besök av ett antal killar som tidigare varit i hockeyverksamheten på öarna, vilket var kul och uppskattades av killarna då vi vart något fler på träningarna.

 

Till kommande säsong pågår planeringen för fullt. För juniorblocket ämnar vi ha två match lag, ett J18 och ett J20. Tanken är att vi kommer att ha en träningsgrupp för juniorerna (J18/J20) och en annan för det tilltänkta A-laget. Eftersom vi är relativt små trupper så har vi bett killarna att prata med kompisar och bekanta som är hemmahörande på öarna om att köra med oss nästa säsong. Klubben har också annonserat i diverse medier. Vi har ännu inte gjort klart med någon permanent tränare för kommande säsong men det finns ett antal kandidater som man för dialog med. För tillfället leder Lennart Pettersson (Benjamins pappa och tidigare tränare för den framgångsrika 01-kullen) juniorernas fyspass t o m V24. Tanken är att vi skall köra två pass/veckan tills vi kan använda pisten i Allhallen då vi mest troligt kommer att addera ett pass/veckan med mer fokus på styrka (troligen V21 alt. V22).

Vi kommer som tidigare att lägg upp fyspassen i vår kalender och skicka ut kallelser veckovis.

 

Som ni säkerligen känner till pågår det ett arbete med att etablera den nya hockeyföreningen MHF (Mälarö Hockey Förening).

Vi kommer att låta junior verksamheten ingå i MHF kommande säsong. Dels för att vi tror att detta kan gagna hockeyn på sikt och att vi inte ser något annat alternativ. Lagen skall vara anmälda senast 13 maj till MHF så tiden är knapp och spelar därför också en viss roll.

Har ni frågor kring MHF ber jag er vända er till Stefan Holm som är interim ordf för MHF. Har ni däremot frågor om hur vi i ledargruppen resonerat kan ni ta det med

Ludde Lindqvist, tidigare Manager J18 EIK/SKÅ.

 

Slutligen vill ledargänget önska er en toppen vår och sommar. Vi ser fram emot nästa säsong och hoppas vi får återse så många av killarna som möjligt, vi hoppas också få välkomna några hemvändare eller får oss helt nya spelare när vi beträder isen i augusti.

 

Med varma hockeyhälsningar

Ledarna genom Ludde

 
Huvudsamarbetspartners